fbpx
Gratis verzending boven 35 euro
Gratis verzenden boven 35 euro, altijd plasticvrij

Over ons

Handgemaakte natuurlijke zeep van Nature Bar

Over Nature Bar

Nature Bar is zeep met een missie: Mensen inspireren om beter voor zichzelf en de natuur te zorgen. In het zeep atelier in Amsterdam worden de fijnste zeep en shampoo bars met de hand gemaakt. Elk met een circulaire (gered) kerningrediënt en solo natuurlijke ingrediënten. 

Opgericht door Marlies van Heusden

Ik wil de wereld mooier en schoner maken, en dat wil ik doen met zeep. Niet zomaar zeep maar met de handgemaakte, natuurlijke en circulaire zeep van Nature Bar.

Het begin van Nature Bar

Marlies van Heusden

In 2019 zegde ik mijn baan op als marketing manager in Amsterdam, om een half jaar door Latijns-Amerika te gaan reizen. Ik was de overconsumptie zat en wilde weer dichter tot mezelf en de natuur komen. Ik kan je vertellen dat is aardig gelukt ;).

In Mexico verkocht een lieve dame in een klein eigenaardig winkeltje allemaal gedroogde kruiden, edelstenen én handgemaakte zepen. De calendula zeep zorgde dat mijn opengekrabde muggenbulten snel heelde. Daarom bevat nu elke zeep van Nature Bar een gezonde dosis calendula olie. Daarnaast zorgde de rijke natuurlijke oliën ervoor dat mijn huid weer gezond werd en geen andere producten zoals bodylotion nodig had. Een klein stukje zeep verving ineens meerdere grote plastic flessen in mijn micro backpack en bracht mij dichter tot de natuur.

Ik weet nog goed hoe verwondert ik was over de kracht van dat kleine stukje zeep. In dit prachtige product komt voor mij alles samen; connectie met de natuur, het zorgen voor jezelf en de aarde en de impact die jij als consument wel degelijk kunt maken.

Wist je dat je per jaar gemiddeld 21 plastic flessen aan douchegel en shampoo gebruikt? Door deze te vervangen voor natuurlijke lichaams- en haarzeep kun jij met een kleine aanpassing al een enorme impact maken!

Samen kunnen wij de wereld mooier maken!

Duurzaamheid staat centraal bij elke beslissing die Nature Bar neemt; van de beslissing om alleen maar vegan en palmolievrije zeep te maken, tot het composteerbaar verpakkingsmateriaal. Door circulair te zijn en door altijd een stap verder te gaan, creëren we samen een mooiere en schonere wereld.

@NATUREBARSOAP

Tag @Naturebarsoap op Instagram en wie weet verschijnt je foto wel in onze galerij!