Wil je weten welke ingrediënten nodig zijn voor zeep?
Gratis verzending boven 35 euro
GRATIS VERZENDEN BOVEN 35 EURO, ALTIJD PLASTICVRIJ

Ingrediënten

Nature Bar zeep
jan01
Calendula
Calendula

Calendula Calendula of goudsbloem in het Nederlands is vanwege de heilzame eigenschappen ons lievelingsingrediënt. Je…

dec15
Shea boter
Shea boter

Wat is shea boter? Shea boter – ook wel Shea butter of kariteboter genoemd –…

nov09
Koffie
Koffie

Elke zeep van NatureBar is gemaakt op basis van rijke biologische oliën zoals shea boter, calendula-olie en…

nov03
Grapefruit
Grapefruit

Grapefruit Ervaar de kruidige frisheid van roze grapefruit Grapefruit bevat van nature veel antioxidanten en…

nov03
Sinaasappel
Sinaasappel

Sinaasappel De heerlijke frisse en warme geur van sinaasappel, the smell of summer. De sinaasappelboom…

Natuurlijke ingrediënten

Zeep van Nature Bar is gemaakt van rijke biologische oliën zoals shea boter en solo plantaardige ingrediënten, die gebruik maken van de kracht van de natuur. Zo zit er in elke natuurlijke zeep een gezonde dosis calendula olie. Dit eeuwenoude wondermiddel staat vooral bekend om zijn ontstekingsremmende vermogen.

Wij vinden het belangrijk dat je weet welke ingrediënten de zeep bevat. Daarnaast delen wij graag waarom wij voor ingrediënten kiezen. Kortom wat de toegevoegde waarde van het ingrediënt is en welke helende werking het heeft. Hieronder vind je een een steeds groter wordende lijst van prachtige producten. Ontdek wat de natuur ons allemaal te bieden heeft!

Lokaal

Elke Nature Bar is op basis van een lokaal verkregen natuurlijke ingrediënten. Hiervoor werken wij samen met lokale ondernemers om verspilling tegen te gaan. Zo werken wij samen met lokale ondernemers aan een circulaire economie. Zo gebruiken wij de sinaasappelschillen van de Ten Katenmarkt en koffie van een lokale koffie branderij. Op deze manier gaan wij verspilling tegen en werken wij samen aan een mooiere stad en beter milieu.

Duurzaam

Nature Bars bevatten alleen plantaardige ingrediënten die goed zijn voor mens en natuur. Zo werken wij alleen met biologisch oliën. En kiezen wij ervoor om alleen palmolievrije zeep te produceren, vanwege de impact op het milieu.