Gratis verzenden boven 40 euro
Gratis verzenden boven 40 euro

Ingrediënten

Nature Bar zeep

Natuurlijke ingrediënten

Zeep van Nature Bar is gemaakt van rijke biologische oliën zoals shea boter en solo plantaardige ingrediënten, die gebruik maken van de kracht van de natuur. Zo zit er in elke natuurlijke zeep een gezonde dosis calendula olie. Dit eeuwenoude wondermiddel staat vooral bekend om zijn ontstekingsremmende vermogen. Daarnaast kiezen wij ervoor om alleen palmolievrije zeep te produceren, vanwege de impact op het milieu.

Wij vinden het belangrijk dat je weet welke ingrediënten de zeep bevat. Daarnaast delen wij graag waarom wij voor ingrediënten kiezen. Kortom wat de toegevoegde waarde van het ingrediënt is en welke helende werking het heeft. Hieronder vind je een een steeds groter wordende lijst van prachtige producten. Ontdek wat de natuur ons allemaal te bieden heeft!

Magisch (circulair) kerningrediënt

Elke Nature Bar is op basis van magisch (circulair) kerningrediënt een. Hiervoor werken wij samen met lokale ondernemers aan een circulaire economie en gaan wij verspilling tegen. Denk hierbij aan sinaasappelschillen van een lokale supermarkt en koffiedik van een lokale koffie branderij. Op deze manier gaan werken wij samen aan een mooiere stad en beter milieu.

Duurzaam

Nature Bars bevatten alleen plantaardige ingrediënten die goed zijn voor mens en natuur. Zo werken wij alleen met biologisch oliën.

Rozenbottel
Rozenbottel

Rozenbottel Rozenbottel doet in de herfst hele parken prachtig rood kleuren. Op het INCI-label herken…

Grapefruit
Grapefruit

Grapefruit Ervaar de kruidige frisheid van roze grapefruit Grapefruit bevat van nature veel antioxidanten en…

Calendula
Calendula

Calendula Calendula of goudsbloem in het Nederlands is vanwege de heilzame eigenschappen ons lievelingsingrediënt. Je…

Sinaasappel
Sinaasappel

Sinaasappel De heerlijke frisse en warme geur van sinaasappel, the smell of summer. De sinaasappelboom…

Koffie
Koffie

Elke zeep van NatureBar is gemaakt op basis van rijke biologische oliën zoals shea boter, calendula-olie en…