Gratis verzending boven 35 euro
GRATIS VERZENDEN BOVEN 35 EURO, ALTIJD PLASTICVRIJ

Algemene voorwaarden

Contactgegevens Nature Bar

Fagelstraat 4-I 1052 GB Amsterdam

E-mailadres: info@naturebar.nl

Website: www.naturebar.nl

KvK: 7637868

BTW: NL002203912B07

Algemeen

Dit zijn de algemene voorwaarden van Nature Bar. Wanneer je een bestelling plaatst bij Nature Bar of een overeenkomst hebt met Nature Bar geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Nature Bar behoudt het recht om ten allen tijden de algemene voorwaarden aan te passen.

Overeenkomst

Er is sprake van een overeenkomst wanneer een particuliere klant een bestelling heeft geplaatst bij Nature Bar. Er is sprake van een overeenkomst wanneer een zakelijke klant een getekende offerte heeft geretourneerd of een bestelling heeft geplaatst.

Product

Alle producten van Nature Bar zijn handgemaakt, op basis van natuurlijke ingrediënten. Nature Bar streeft er naar om producten zoals weergeven op de website te leveren. Door het ambachtelijke proces kan het zo zijn dat een product afwijkt (kleur, gewicht). Door het rijpingsproces van zeep is het gewicht veranderlijk.

Aansprakelijkheid

Nature Bar is niet aansprakelijk voor letsel dat is ontstaan door het onjuist en/of onredelijk gebruik van de producten. Producten van Nature Bar zijn niet geschikt voor consumptie. In de productomschrijving op de website wordt aangegeven hoe je het product dient te gebruiken. Er wordt bij zeep met etherische oliën aangeraden om de zeep eerst te testen op een klein stukje huid wanneer je een gevoelige huid hebt of nog nooit eerder een zeep hebt gebruikt met een etherische olie. Zeep is geen medicijn. Raadpleeg altijd je arts bij huidklachten.

Bestellen en betalen

Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Nature Bar heeft het recht om prijzen ten alle tijden te wijzigen. De nieuwe prijzen worden niet doorgevoerd voor reeds te leveren bestellingen. Eventuele heffingen voor bestellingen van klanten in het buitenland zijn voor rekening van de klant in het buitenland. Na je bestelling ontvang je een bevestiging via e-mail. Mocht je na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Je betaling moet uiterlijk 7 dagen na plaatsing van de bestelling binnen zijn. Zo niet, dan houdt Nature Bar zich het recht voor om je bestelling te annuleren. Soms komt het voor dat een product niet direct leverbaar is. Bestellen is dan mogelijk in de vorm van pre-order. Het product wordt dan geleverd zodra deze leverbaar is.

Verzending

De plaats van levering is het adres dat de klant kenbaar heeft gemaakt in het bestelproces. Dit kan het factuuradres zijn, of een ander adres. Hiervoor is er een optie “Verzenden naar een ander adres” die aangevinkt kan worden. Bij de bestelnotities kan er worden vermeld dat het, bijvoorbeeld, om een cadeau gaat. We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Nature Bar is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending. Als je bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat het adres onjuist is, en het komt bij ons terug. Wij bieden je dan de mogelijkheid om tegen betaling de bestelling nogmaals te versturen.

Retourneren

Bestellingen kunnen worden geretourneerd. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst en geschiedt op eigen kosten. Alleen producten in de originele onuitgepakte staat kunnen we terugnemen. Om gebruik ten maken van het recht retourneren dien je een e-mail te sturen naar info@naturebar.nl met alle informatie over de bestelling. Als wij alle producten hebben ontvangen en hebben kunnen controleren, ontvang je het bestelbedrag binnen 7 dagen op je rekening. Een uitzondering op het recht van herroeping zijn gepersonaliseerde bestellingen.

Privacy

De persoonlijke gegevens die je opgeeft bij het plaatsen van een bestelling worden door Nature Bar uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van je bestelling. In geen geval verstrekken wij je gegevens aan derden.

Copyright & wederverkoop

Beeld en tekst van de website www.naturebar.nl mogen alleen met toestemming van Nature Bar worden gebruikt, ter promotie van Nature Bar. Voor een private label order kun je contact opnemen via info@naturebar.nl Ook voor inkooprijzen en wederverkoop-orders kun je contact met ons opnemen. Producten van Nature Bar mogen enkel worden doorverkocht in de originele verpakking, tenzij anders overeengekomen.

Vragen, opmerkingen of klachten

Heb je een vraag, opmerking of klacht in het algemeen of naar aanleiding van deze Algemene Voorwaarden? Stuur een mail naar info@naturebar.nl. Nature Bar doet er alles aan om jouw vraag, opmerking of klacht zo snel mogelijk en met aandacht in behandeling te nemen. Typ-, zet- en drukfouten op deze website, verpakkingen en promotiemateriaal zijn voorbehouden.